Voor mijn eigen reisplannen geef ik er altijd de voorkeur aan om zelf naar de luchthaven te rijden. Ik maak dan gebruik van een gerenommeerd parkeersysteem op de luchthaven om de auto één of twee weken veilig achter te laten. Het domste dat je kunt doen, is echter in de buurt van de luchthaven komen en naar een beveiligde parkeerplaats gaan of zelfs naar de eigen parkeerplaats voor lang parkeren van de luchthaven.

 

Er zijn twee problemen met gewoon opdagen op de dag zelf. Ten eerste kan de parkeerplaats mogelijk vol zijn, waardoor je met een enorm probleem zit. Ten tweede, als ze je kunnen ontvangen, zal het incheckproces veel langer duren en je ook waarschijnlijk veel meer kosten.

 

Een simpele zoekopdracht naar iets in de trant van “parkeren op een luchthaven” of wat dan ook voor jou van toepassing is, zal al snel een aantal websites opleveren waarop je je parkeerplaats bij de luchthaven kunt boeken voordat je op reis gaat. Door vooraf te reserveren, weten ze bij de parkeerplaats wanneer ze je kunnen verwachten en houden ze een parkeerplaats gereserveerd. Je kunt deze eenvoudig met een creditcard vooraf betalen. Het enige dat je dan nog hoeft te doen, is je sleutels bij aankomst overhandigen en vervolgens de shuttlebus pakken om rechtstreeks naar je terminal te gaan.

 

Het is echter niet altijd zo eenvoudig en gemakkelijk. Iedereen kan een website opzetten en optimaliseren voor geschikte zoekwoorden. Neem dus ook even de tijd om te onderzoeken waar je je auto boekt.

 

Als je één van de vele grote consolidatie websites gebruikt, die je prijzen van veel verschillende geschikte parkeergarages kunnen tonen, controleer dan of je een gerenommeerd bedrijf gebruikt. Betalen met een creditcard is een must, dus als je dan per ongeluk op een gekopieerde website terechtkomt, je betalingen worden beschermd.

 

Kijk ook eens naar de parkeerplaats, die je zelf selecteert. Zoek die ook op andere websites en lees de reviews van eerdere klanten. Is het dicht genoeg bij de luchthaven? Voelden ze zich veilig om hun auto daar achter te laten? Verliep het incheckproces gemakkelijk?

 

Parkeren op vliegveld Eindhoven nodig? Dan bezoek onze website!